ACE

ACE Primus 1000 bed- en brancardliften

ACE Liften biedt u de ACE Primus aan als u zoekt naar een oplossing voor het verplaatsen van zowel kleine als grote goederen tot maximaal 1000kg. Denk hierbij aan brancrads, pallets, bedden, fietsen,… Uiteraard is de ACE Primus ook uiterst geschikt voor personen, groepen mensen en mensen met een rolstoel. Geen wonder dat de ACE Primus de ideale oplossing is voor ziekenhuizen, verzorgingshuizen, … Het grote platformoppervlak, de extra grote deuren en het hefvermogen tot 1000kg zijn de praktische pluspunten van de ACE Primus.

Deze goederenlift is ook nog steeds spindelaangedreven en heeft geen liftput, machinekamer of dakopbouw nodig. Een vloerverlaging van slechts 50 mm is voldoende. Wanneer het niet mogelijk is dit te realiseren is er ook de mogelijkheid de lift op de vloer te plaatsen en de hoogte te overbruggen met een opritje. De machine bevindt zich in de schacht, waardoor er geen externe ruimte hiervoor nodig is. Hierdoor zijn enkel minimale bouwkundige aanpassingen noodzakelijk. Minder kosten voor u dus!

De goederenlift is in verschillende maatvoeringen beschikbaar en biedt een maximaal platformoppervlak aan in verhouding tot de effectieve opening die er nodig is om de lift te plaatsen. Zo is de ACE Primus ook de go-to oplossing voor zowel nieuwbouw als renovaties.

En niet te vergeten … u hebt ook nog heel wat designopties. Zo koppelt u het esthetische aan het praktische.

Qua veiligheid zijn het platform en het bedieningspaneel uitgevoerd met knellijsten om zo knelgevaar te voorkomen en is er een hold-to-run bediening. De goederenlift voldoet aan de machinerichtlijn 2006/42/EG en wordt opgeleverd met een CE-certificaat. Een liftkeuring is niet noodzakelijk. Als enige binnen de sector voldoet een ACE Primus al aan de (nog niet verplichte) SIL3 veiligheidsnormering.

Technische specificaties

Afmetingen

Platformafmetingen
1270x2405mm
schacht: 1660x2460mm / opening: 1700x2500mm
OOK VERKRIJGBAAR OP MAAT!

Lift kleuren

Standaard RAL 9006
Puur wit RAL 9010
Kan gelakt worden in elke RAL-kleur uit de klassieke RAL K7 - tabel

Beglazing

Helder glas

Vloer

Donker grijs
Interesse?

Plan een bezoek in aan onze showroom of geef ons een seintje

We komen graag langs voor een eerste kennismaking. Bart helpt u verder.

Contaceer ons