Een spindel buitenlift is een type lift dat vaak gebruikt wordt in gebouwen waar een verticale verplaatsing van personen of goederen tussen verschillende verdiepingen noodzakelijk is. De lift wordt aangedreven door een spindelmechanisme, dat bestaat uit een schroefachtige spil en een motor die de spil draait.

Alle weersomstandigheden

Een spindel buitenlift is ontworpen voor buitengebruik en kan daarom in verschillende weersomstandigheden functioneren. De liftschacht is gemaakt van stevig materiaal en kan worden afgesloten tegen wind, regen en sneeuw.

Ruimtebesparend

Een spindel buitenlift heeft geen machinekamer nodig, waardoor het ruimtebesparend is. De lift wordt direct op de vloer geplaatst zonder dat er extra ruimte nodig is.

Energiezuinig

De spindelmechanisme-aandrijving van de lift is energiezuiniger dan traditionele hydraulische systemen. De lift heeft minder stroom nodig om te functioneren, waardoor het energieverbruik wordt verminderd.

Veiligheid

Spindel buitenliften zijn voorzien van verschillende veiligheidsvoorzieningen, zoals noodgevallen-afdaalsystemen, een noodstopknop en een overbelastingsbeveiliging.

Geschikt voor verschillende hoogtes

Er zijn spindel buitenliften voor verschillende hoogtes en gewichtslimieten, zodat ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen.

Aangepast aan uw wensen

Een spindel buitenlift kan op maat worden gemaakt en aangepast worden aan uw specifieke wensen en eisen. Zo kiest u bijvoorbeeld uit verschillende materialen voor de liftschacht en cabine, en zijn er tal van opties om de bediening en veiligheidsvoorzieningen te personaliseren.

Weinig onderhoud

Een spindel buitenlift vereist weinig onderhoud en heeft geen hydraulische olie nodig. De lift is dus eenvoudig te onderhouden en is minder gevoelig voor storingen.

Eerst zien dan geloven

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Melsele, waar u zich goed kunt laten informeren over de juiste lift voor uw situatie.

Showroom Melsele Contacteer ons online