Rolstoelliften bieden verschillende voordelen voor mensen met een mobiliteitsbeperking en zijn daarom belangrijk voor iedereen die de toegankelijkheid van gebouwen wil verbeteren. Hieronder volgen enkele voordelen van rolstoelliften:

Toegankelijkheid

Rolstoelliften maken het voor mensen met een mobiliteitsbeperking mogelijk om zich gemakkelijker te verplaatsen tussen verdiepingen in gebouwen. Dat verbetert hun toegang tot openbare ruimtes, werkplekken, winkels en woningen.

Veiligheid

Rolstoelliften zijn ontworpen om veiligheid en stabiliteit te bieden aan de gebruikers. Ze zijn voorzien van beschermende barrières en veiligheidsgordels om te voorkomen dat de rolstoel of de gebruiker tijdens het gebruik beweegt.

Gemakkelijk te gebruiken

Rolstoelliften zijn eenvoudig te bedienen en kunnen aangepast worden aan de individuele behoeften van gebruikers. Ze hebben grote knoppen, duidelijke instructies en kunnen ook met een afstandsbediening bediend worden.

Ruimtebesparend

Rolstoelliften nemen minder ruimte in beslag dan traditionele liften, waardoor ze een goede oplossing zijn voor gebouwen waar de ruimte beperkt is.

Waardeverhogend

Het installeren van een rolstoellift kan de waarde van een gebouw verhogen en de toegankelijkheid verbeteren voor een breder publiek.

Door rolstoelliften te installeren in gebouwen, kunnen we ervoor zorgen dat
mensen met een beperking kunnen deelnemen aan alle aspecten van het
dagelijks leven en volledige toegang hebben tot openbare ruimtes en faciliteiten

Eerst zien dan geloven

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Melsele, waar u zich goed kunt laten informeren over de juiste lift voor uw situatie.

Showroom Melsele Contacteer ons online