Een goederenlift is een type lift dat ontworpen is om mensen en goederen te vervoeren tussen verschillende verdiepingen in een gebouw. Het is een platform dat zich beweegt langs een rail en aan kabels hangt die bevestigd zijn aan een elektromotor. Al is een hydraulische optie is ook mogelijk. U bedient de lift met een afstandsbediening, drukknop of sleutel.

Veilig en betrouwbaar

Een goederenlift is een veilige en betrouwbare manier om mensen en goederen in een gebouw te vervoeren. Het is een uitstekend alternatief voor mensen met een beperkte mobiliteit of mensen die moeite hebben met trappenlopen. Deze is speciaal ontworpen om aan de behoeften van deze mensen te voldoen, met functies zoals een veiligheidsgordel en een noodstopknop. Bovendien is de lift ook geschikt voor het vervoeren van grote en zware voorwerpen, zoals meubels en apparaten. Dat maakt het gemakkelijker om ze tussen verdiepingen te verplaatsen.

Eerst zien dan geloven

Bezoek onze showroom

U bent van harte welkom in onze uitgebreide showroom in Melsele, waar u zich goed kunt laten informeren over de juiste lift voor uw situatie.

Showroom Melsele Contacteer ons online