• Personenliften worden zorgvuldig op maat geïmplementeerd en vinden hun toepassing in diverse gebouwen, van particuliere woningen en appartementen tot kantoren, hotels en handelszaken.
  • De Ace-Liften Plateaulift biedt de ideale oplossing voor de rolstoel-toegankelijkheid van een private woning of een openbaar gebouw. De eenvoudige montage is zowel mogelijk in binnen- als buitenopstelling.

De huislift is in opmars

Een moderne huislift is een design element in de moderne woning naast het functionele aspect: mensen willen vaak oud worden in de eigen woning en die dient dan aangepast te worden aan specifieke wensen zoals rolstoelgebruik.

Ace-Liften showroom

Bezoek onze showroom

Plan al een afspraak voor een bezoek aan onze nieuwe showroom

Batibouw 2019 Aceliften

Bezoek ons op Batibouw 2019

Ook in 2019 vindt u ons weer op Batibouw in Hal 3 te Brussels Expo.

Ace-Liften

Ace-Liften biedt een gevarieerde keuze aan veilige, kwalitatieve personenliften, huisliften, heftafels, goederenliften en rolstoelliften. Deze liften zijn speciaal ontworpen om aan al uw wensen te voldoen.

Bij het kiezen van een lift zijn volgende punten heel belangrijk.

Is de lift rolstoeltoegankelijk? Aan welke eisen en voorschriften dien ik te voldoen? Welk type lift past het best in mijn situatie? Is er een verschil tussen een binnen- en buitenlift? De hefhoogte, veiligheid, afwerking en capaciteit van de lift zijn belangrijke zaken waar u in eerste instantie niet aan zou denken.

Gelukkig adviseert Ace-Liften u naar de beste oplossing! Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van liften denken wij graag met u mee. Wij houden rekening met uw eisen, wensen en de mogelijkheden van het gebouw. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende personenliften en kleinere huisliften om alle noden in te vullen. Wij bieden advies en hebben voor elke situatie een oplossing. De juiste keuze in ontwerp is dan ook belangrijk voor een langdurig profijt van uw lift.

Service

Ook voor de installatie, service en het onderhoud bent u bij ons aan het goede adres. U kunt er op rekenen dat wij alleen gemotiveerd en gekwaliceerd personeel inzetten. Goede service en preventief onderhoud komt ten goede van de continuïteit en levensduur van uw lift.

Vanaf kennismaking tot en met installatie én natuurlijk ook in alle contacten daarna, zijn wij een betrokken partner die uw vragen en wensen serieus nemen.

Onze professionele opvolging is ons handelsmerk!

Lift Selector Tool

  • 1
    Stap 1
  • 2
    Stap 2
  • 3
    Stap 3

Wat is uw profiel, maak hier uw keuze

Doelgroep

Vrijblijvende offerte

Vraag nu vrijblijvend een prijsofferte aan voor uw project op maat.

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg png bmp eps tif pict psd odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx dmg rar svg zip.